01/586 26 00

Splošno

Dobrodošli na spletnem mestu Igmat d.d. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih storitvah, izdelkih in rešitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje.

Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Dopolnitev pogojev uporabe

Igmat d.d. objavlja podatke na tem strežniku kot javno storitev, namenjeno svojim strankam, in si pridržuje pravico do sprememb vsebine, brez predhodne najave. Igmat d.d. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, popolnost in/ali zanesljivost vsebine, objavljene na spletnih straneh.

Z vstopom na naše spletne strani se strinjate z določili in pogoji uporabe, kot so navedeni v nadaljevanju.

Izvzetje odgovornosti

Te spletne strani so na voljo "kakršne so" in so lahko podvržene razširitvam, dopolnitvam in posodobitvam. Čeprav si Igmat d.d. zelo prizadeva javnosti zagotoviti točne in najnovejše informacije, ne prevzema nikakršne odgovornosti in ne jamči za pravilnost in aktualnost vsebin na teh spletnih straneh, niti ne prevzema odgovornosti za napake, manjkajoče ali morebitne zastarele podatke. Še posebej Igmat d.d. ne prevzema odgovornosti za vsebino katerekoli spletne strani, dostopne preko povezav, objavljenih na teh spletnih straneh. Nadalje Igmat d.d. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo na vaši računalniški opremi ali drugi opremi, ki bi nastala kot posledica delovanja virusov zaradi vstopa na to stran, rabe ali nalaganja vsebine na računalnik.

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in podjetja) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

Te spletne strani so intelektualna lastnina podjetja Igmat d.d. Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje le-teh je brez pisnega soglasja Igmat d.d. prepovedano (v to ne spada tiskanje in pošiljanje vsebine strani za lastno uporabo pri pogoju, da so bile strani pri tem procesu nespremenjene). Vsi poskusi nepooblaščenega spreminjanja ter povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti spletnega strežnika Igmat d.d. so kaznivi in predstavljajo osnovo za sodni pregon. Prav tako je kazniv vsak poskus nepooblaščenega dostopa do kakršnihkoli drugih vsebin v spletnem strežniku Igmat d.d.

Spletni piškotki

Za pravilno delovanje naših spletnih strani uporabljamo piškotke. Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku. V tabeli so opisani piškotki, ki jih uporabljamo:

imeopistrajanje
IGMAT_SESSIONnastavitve za pravilno delovanje spletne straniseja

Za iskanje vsebine na naši spletni strani uporabljamo Googlovo iskanje po meri, ki samo ob obisku strani za iskanje uporabi naslednje piškotke:

imeopistrajanje
APISIDvarnostni zapis ID nastavitev iskanja po meri2 leti
HSIDvarnostni zapis ID nastavitev iskanja po meri2 leti
NIDvarnostni zapis ID nastavitev iskanja po meri6 mesecev
PREFnastavitve isanja po meri2 leti
SIDvarnostni zapis ID nastavitev iskanja po meri2 leti
__utmaanonimno zbiranje podatkov o iskanju2 leti
__utmcanonimno zbiranje podatkov o iskanjuseja
__utmzanonimno zbiranje podatkov o iskanju6 mesecev